Po mbahet punëtoria e Specializuar për Prokurorë dhe Hetues Policor mbi Ligjin për Kompetencat e Zgjeruara të Konfiskimit

Projekti i financuar nga BE-ja “Mbështetja e mëtejshme për Institucionet e Kosovës në Luftën kundër Krimit të Organizuar, Korrupsionit dhe Ekstremizmit të Dhunshëm“ ka organizuar Punëtorine e Specializuar për Prokurorë dhe Hetues Policor mbi Ligjin për Kompetencat e Zgjeruara te Konfiskimit.